AWARDS

SUNSHINE BLOGGER AWARD#1

Thanks to the Awesome brotheDivyanshu Goyal

for nominating me for my first award – the Sunshine Blogger Award. I’m accepting the award because Divyanshu asked such interesting questions, and also as an opportunity to introduce you to some other great bloggers in my network., and also as an opportunity to introduce you to some other great bloggers in my network.

He is one of the bloggers I want to introduce you to if you haven’t visited his blog already: He writes wonderful stories, poems that are experimental in form of one another. I really find his work very wonderful and engaging, wonder how someone could tell such wonderful tales. He is a mechanical engineer who is living in India. He is very fond of writing, reading, and sketching. He is very fond of music as well. He wishes to write a book someday.

Rules

1. Thank the person who nominated you and provide a link back to their blog.

2. Answer the 11 questions asked by the person who nominated you.

3. Nominate 11 people and ask them new 11 questions.

4. Notify the nominees by commenting on one of their posts.

5. List the rules and display the sunshine blogger award in your post.

Questions from Divyanshu :

1)who is you all-time favourite writer?

ANSWER – William Shakespeare .

2) What is your all-time favourite poem?

ANSWER – SONNET 18 of Shakespeare which was published in 1609 .

3)What is your all-time favourite novel?

ANSWER – Harry porter series .

4)What is your favourite quote from a movie?

ANSWER –

Janam kab lena aur marna kab hai ye ham decide nahi kar sakta lekin kasse jena hai ye ham decide kar satke hai

from the our beloved actor’s upcoming movie – DIL BEACHRA – SUSHANT SINGH RAJPUT .

5) Can we save planet Earth from ourselves?

ANSWER – yes , we can if we think our mother earth as our house . if we take care of our earth as our mother .

6)Are you religious? If so, what religion do you follow? Tell me a bit about it, as I like to learn about different religions.

ANSWER – I’m Hindu by religion. I don’t believe in religion because it restricts us from being human in certain cases.

7)What languages do you speak?

ANSWER – actually I know 5 languages which are – english , hindi , sanskirt , punjabi , french .

8)What do you look for most in someone else’s blog?

answer – i loves to read that’s way , i look for the message given by the author ,

9) What is your main aim in writing your own blog?

Answer – I have seen many people who are not aware about our country, etc . so, seeing them. my main aim was to spread awareness, knowledge, motivation.

10) What is your favourite food?

answer – INDIAN food , ITALIAN FOOD .

11) Would you go to space if you had the chance?

ANSWER – AS you know that i want to become scientist so , sometimes i like to stay at international space station for so many days . I.I.S is in space so , yes .

NOMINATIONS:

Congratulations to the following nominees who are to answer the above 11 questions upon acceptance of this award. I highly recommend these blogs to other readers, as they are some of my favorites:

  1. The Lettered Paradise – Yamini write .

2) E-PAPER POETRY OF VINX

3)MYSERENEWORDS

4)buddingspark

5)rupalgarg

6)SaaniaSparkle

7)Beans, Pen & Nirja – nirja gelal

8) THE PERSEVER OF LIFE – SIMRAN TOTLANI

9)STAY AT HOME MOM

10)Unpopular Opinions

11) Tyro’s Green Pen

MY QUESTION FOR NOMINEES :

  1. What was your aim to write blogs.?
  2. what inspire you to write?
  3. which book U have read, and best for reading?
  4. who is your famous author for which u wait for his next publication?
  5. on which topic, if u write book will be ?
  6. which is better ? book or ebook .
  7. in what’s way , we can protect our earth for ourselves ?
  8. Would you go to space if you had the chance?
  9. which place is your favourite destination to visit ? ( after lockdown )
  10. who is your favourite actor and author ?
  11. What languages do you speak?

once again , thank you brother . stay safe , stay at home .

About Me

HI , I AM VISHAL VEER LOHAN . I STARTED BLOGGING TO SPREAD AWARENESS , KNOWLEDGE , MOTIVATION .

HOPE U LIKE US , IF YES THEN FOLLOW US .

Subscribe to My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

contribution

SUPPORT WFIB'S BLOGGING BY PAYING , SUPPORT OUR AUTHORS . LET THEY BE HAPPY AND SPREAD AWARENESS , MOTIVATION , KNOWLEDGE . OUR AUTHOR LOVE TO DRINK COFFEE . SO SUPPORT US BY PAYING FOR A CUP OF COFFEE

$1.00